Mornar želi u vrh, može li Zeta do opstanka?

0

Fudbalski klub Mornar je u zimskom prelaznom roku osvježio svoj tim i sigurno da će u nastavku šampionata tim sa Topolice krenuti ka vrhu tabele. To je ujedno i bio cilj ovog kluba pred start sezone, ali se rezultati nijesu poklopili.

Već sada se može reći da je sastav Andrije Delibašića siguran što se tiče opstanka, te da to ne treba dovoditi u pitanje.

Rudar će svakako pokušati da napadne gornji dio tabele, mada je cilj ovog tima opstanak bez baraža.

Glavnu borbu za opstanak, gledajući trenutno stanje na tabeli, vodiće Jezero, Podgorica i Zeta koja je u najlošijoj poziciji…

Gledajući pripremni period, od ova tri tima, čini se da je sastav Jezera odradio najbolje pripreme. Podgorica i Zeta, što se tiče rezultata na prijateljskim mečevima i nisu se baš proslavili. Podgoricu je napuštilo nekoliko fudbalera, stiglo je i par pojačanja, ali… Mnogo više se očekivalo od “žutih” u prvom dijelu sezone, tako da ih sada očekuje vraški težak posao.

Ponavljamo, Zeta je u najtežoj poziciji, na posljednjem su mjestu sa samo 10 bodova, sedam manje od devetoplasirane Podgorice.

U prelaznom roku su ostali bez najboljeg strijelca Ivana Vukčevića. Stiglo je nekoliko pojačanja, ali o njihovom kvalitetu će govoriti njihove partije tokom utakmica.

Već u prvom kolu ih očekuje “pakao” na Trešnjicu stiže Sutjeska, dok će u 2. kolu nastavka gostovati Petrovcu, ekipama koje se bore za najveći plasman.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here