Dinamo Zagreb stiže u Tivat!

1

Nakon prošlogodišnjeg fudbalskog kampa španske Valencije, a u susret školi fudbala velikog Real Madrida, mladi fudbaleri FK Arsenal Tivat i njihovi vršnjaci iz drugih crnogorskih klubova imaće priliku da u junu pohađaju i Školu fudbala GNK Dinamo Zagreb.

O ovoj saradnji se uz podršku Uprave FK Arsenal pregovara već nekoliko mjeseci, a projekat će biti ozvaničen, stavljanjem potpisa na ugovor predstavnika Škole nogometa hrvatskog prvoligaša i koordinatora kampa u Tivtu, člana Skupštine FK Arsenal, Igora Radoševića.

„U pitanju je najbolja škola nogometa u regionu, i jedna od najboljih u Evropi. Zbo toga smo uspostavili saradnju sa Građanskim nogometnim klubom Dinamo i na obostrano zadovoljstvo mog da saopštim da će od 22-26 juna na pomoćnom stadionu FK Arsenal biti organizovan kamp nogometnog kluba Dinamo,“ rekao je za radio Tivat Radošević.

Iako je u pitanju privatna inicijativa velikog fana zagrebačkog Dinama, FK Arsenal podržava projekat ustupajući za njegovu realizaciju pomoćni teren u parku. Radoševićeva namjera je da u saradnji sa tivatskim privrednicima obezbijedi uslove da se kampu besplatno ili pod veoma povlaštenim uslovima mogu pridružiti svi zainteresovani kandidati iz našeg grada. Iako prijave još uvijek nisu zvanično otvorene, već postoji veliko interesovanje drugih crnogorskih klubova da na kamp upute svoje najperspektivnije mlade snage.

1 Komentar

  1. I had this page bookmarked a while before but my PC crashed. I have since gotten a new one and it took me a while to find this! I also in fact like the template though.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here