Mugoša ponovo pogodio za Inčon

0

Crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša bio je strelac za Inčon u meču K-Lige protiv Seula , ali njegov tim nije uspio da sačuva prednost nakon što su ostali sa igračem manje na terenu. Mugoša je postigao gol već u 9. minuti, donoseći svojoj ekipi vođstvo od 1-0.

Međutim, utakmica je uzela neočekivani obrt u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je Žerso dobio crveni karton, ostavljajući Inčon sa desetoricom igrača. Gosti iz Seula iskoristili su brojčanu prednost u drugom poluvremenu, gde je Vilijan bio dvostruki strelac sa golovima u 49. i 63. minuti, čime je preokrenuo rezultat na 2-1 u korist Seula.

Ovim porazom, Inčon ostaje na 14 bodova i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli K-Lige. Za Stefana Mugošu, ovaj gol je bio sedmi u sezoni, što ga stavlja na vrh liste strijelaca lige, gdje dijeli prvo mjesto sa još tri igrača.

Dok Inčon nastavlja da se bori u gornjem delu tabele, Mugošina forma će biti ključna u nastojanjima kluba da se izbori za bolju poziciju do kraja sezone. Uprkos razočaravajućem rezultatu protiv Seula, njegova sposobnost da postiže golove i dalje predstavlja veliku nadu za ekipu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here