Murinjo se oglasio po pitanju dolaska Ibrahimovića u Totenhem

0

Dolazak Žozea Murinja na klupu Totehema neminovno je pokrenuo i glasine po pitanju dolaska nekih igrača u januarskom prelaznom roku.

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije da Zlatan Ibrahimović čeka ponudu londonskog kluba, a danas se po tom pitanju oglasio i portugalski stručnjak.

– Ne vidim smisao u tome da Ibrahimović dođe u Totenhem. Imamo jednog od najboljih napadača u Evropi, Harija Kejna, rekao je Murinjo novinarima pred utakmicu sa Olimpijakosom u Ligi šampiona.

Prošle sezone Totenhem je igrao finale Lige šampiona, a dolaskom Murinja navijačima su naglo porasli apetiti i za ovu sezonu.

– Sa ovim igračima ne plašim se nijedne utakmice u Ligi šampiona. Moramo prvo da se kvalifikujemo za nokaut fazu, a tek ako dođemo u četvrtfinale misliću da imamo neku šansu. Trenutno smo veoma daleko od toga. Sezonu u Ligi šampiona odlučuju detalji, oni prave razliku, dodao je Murinjo.

Novinare je zanimala i budućnost Kristijana Eriksena u klubu.

– Razgovarao sam sa njim, važno je da je u potpunosti posvećen nama, nećemo sada da razgovaramo o budućnosti, ali će od toga zavisiti moja odluka koliko će igrati, zaključio je Murinjo.