Musa: Najbolji igrač Crne Gore neće igrati, teren Bilinog polja će biti optimalan za igru

0
foto: scsport.ba

Fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine spremaju se za finiš Lige nacija i utakmice s Crnom Gorom i Rumunijom.

Već u petak protiv Crne Gore, Bosna i Hercegovina ima priliku pobjedom ovjeriti prvo mjesto u grupi, a utakmice je najavio pomoćnik u stručnom štabu Ivayla Peteva Slaven Musa.

“Obavili smo već jedan regeneracijski, a imamo još tri treninga do Crne Gore. Imamo nekih problema jer su nam otpali Krunić i Ahmedhodžić, što je veliki hendikep za nas. Međutim, igrači koji su tu sigurno mogu odgovoriti zadacima. Primarni i osnovni cilj je da u preostale dvije utakmice zauzmemo prvo mjesto”, rekao je Musa.

Govorio je i o stanju terena na Bilinom polju.

“Teren je u dosta dobrom stanju. Ljudi rade i popravljaju, tako da ne sumnjam da će do petka biti u još boljem stanju nego danas i optimalan za igru.”

Istakao je da o Crnoj Gori dovoljno govori sedam osvojenih bodova, a u Zenicu komšije dolaze bez sjajnog Stefana Savića.

“Sedam bodova u tri utakmice dovoljno govore o kvaliteti reprezentacije. Jedna čvrsta i organizovana reprezentacija, a i oni su hendikepirani jer neće igrati njihov najbolji igrač Savić”, rekao je Musa i za kraj se osvrnuo na dosadašnji tok Lige nacija i utakmice odigrane u junu.

“Možemo biti zadovoljni i bodovnim saldom, a i igrom. Dizali smo se iz utakmice u utakmicu, a junski prozor je uvijek bio nezgodan za nas. Igrači su stvarno odreagirali na najbolji mogući način. Dobra je atmosfera i nadam se da će se to zadržati do ponedjeljka i utakmice protiv Rumuna.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here