„Plavi“ dobili novog sponzora!

0

Kompanija Limit Prime, koja ima misiju da pruži izvanredne brokerske usluge sa željom da svojim klijentima pruži sigurno i pouzdano mjesto za trgovinu na tržištu kapitala, je „stala“ uz najveći i najtrofejniji klub u državi.

FK Budućnost Podgorica i kompanija, čija je vizija da bude najbolji online broker sa najbržim izvršenjem transakcija uz vrhunsku tehnologiju i nagrade za trgovce, su potpisali trogodišnji sponzorski ugovor na obostrano zadovoljstvo.

Kompaniji Limit Prime je veliko zadovoljstvo što je postala jedan od sponzora Fudbalskog kluba Budućnost i vjerujemo da će saradnja biti dugoročna i uspješna“, rekao je izvršni direktor Igor Budisavljević, koji nije krio oduševljenje nakon potpisa ugovora u prostorijama „plavih“ na našem kampu…

Posebno me raduje što je uz najveći klub sada stalo i najveće i najuspješnije brokersko društvo u Crnoj Gori. Kao kompanija koja posluje na međunarodnom tržištu nadamo se da će saradnja biti podstrek Budućnosti za osvajanje mnogo titula i značajniji iskorak u evropskim takmičenjima u narednom periodu“, izrazio je nadu Budisavljević.

Sa predstavnikom kompanije Limit Prime ugovor su potpisali izvršni direktor Nikola Prentić i marketing direktor Novak Novaković, a „plavo – bijeli“ dres će ubuduće biti obogaćem logom pomenutog sponzora na rukavu.

Predstavlja nam veliko zadovoljstvo što u sponzorskom pulu imamo partnera kao što je Limit Prime, koji predstavlja najsigurniju i najbrže rastuću brokersku kuću u Crnoj Gori. Drago mi je što je baš ta kompanija prepoznala naš brend i što je dala svoj doprinos fudbalu u Podgorici i Crnoj Gori. Kao što je Igor rekao, vjerujem da će saradnja da bude uspješna, kao što su uspješni naš klub i naš novi sponzor“, poručio je Novaković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here