Najveća sportska kladionica na balkanu Meridianbet podržala udruženje “Roditelji”!

8

Sportska kladionica Meridian je još jednom pokazala koliko su društveno odgovorna kompanija, kao i da je humanost uvijek na prvom mjestu!

Udruženje Roditelji je osnovano 22. jula 2011. godine.

Osnovni cilj udruženja Roditelji je ostvarivanje i unaprjeđivanje prava roditelja i njihove djece u Crnoj Gori, ali i uključivanje roditeljske zajednice u aktivno mijenjanje i uticanje na te procese.

Kompanija Meridianbet je odlučila da podrži i pomogne u održavanju besplatnih servisa udruženja Roditelji za podršku najugroženijim porodicama.

Naime, imali smo prilike da ispratimo razne donacije od strane kompanije Meridianbet, posebno u toku pandemije virusa Covid – 19.

Pružena je pomoć bolnicama Crne Gore na različite načine, kako bi im olakšali rad i omogućili što bolje profesionalne aparate.

Osim toga pružena je pomoć mnogim udruženjima, među kojim su se našli, Sigurna ženska kuća koja se nalazi u Nikšiću gdje su donirani profesionalni inhalatori za djecu.

Takođe obezbjedili su ALL-IN–ONE računar udruženju Ljubav za ljubav kako bi olakšali potrebe udruženja djece sa Daunovim sindromom.

Sportska kladionica Meridian se pridružila i Moto udruženju Familija, kako bi obezbjedili školske potrepštine djeci u seoskim naseljima za lakši početak nove školske godine.

Osim toga kompanija Meridianbet je u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi za svoje zaposlene, a pored toga moramo napomenuti da je Meridianbet pružio pomoć mnogim porodicama u Crnoj Gori.

Meridian svakog dana nastavlja sa svojim milionskim donacijama, i pružanjem pomoći onima kojima je ista najpotrebnija!

8 COMMENTS

  1. Jedino ko konstantno ucestvuje u donacijama i pruzanjem pomoci kome je potrebno jeste sportska kladionica Meridian i svaka im cast na tome

  2. Jedina sportska kladionica koja se bavi ovim stvarima, barem kod nas, za ostatak Balkana ne znam. Trebaju da nam budu primjer ,svima. Humanosti im izgleda ne fali !

  3. Rijetkost je da se sportska kladionica bavi ovim stvarima koliko sam ja upucen
    To svakako nije bitno, nije to takmicenje, human gest je human gest. Bravo za Meridian !

  4. Jos jedan dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

  5. @Adnande odusevljen sam. Od samog starta ne zale vec pruzaju pomoc. Znaju koliko je ljudima potrebna pomoc i koliko mogu da vidim uvijek izaberu prave ljude. Za postovanje su.

  6. @Davide ako za nekog dizem kapu onda je to za njih. Za svu humanost koju su pruzili a nisu nista trazili za uzvrat, ja to tako gledam. A izgleda da nikada nece prestati da pomazu ❤

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here