Nakon smjene Brnovića oglasio se FK Budućnost

0

Branko Brnović je juče smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba FK Budućnost.

Iz uprave kluba su saopštili da je bilo neophodno da se promijeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama.

Sagledavajući organizaciju i način rada kluba smatrali smo da je neophodno da se promijeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama. Navedena odluka je u skladu sa najavljenim novim upravljačkim pristupom u radu fudbalskog kluba, koji je predsjednik Veselin Mijač nagovijestio danom potpisa ugovora o preuzimanju upravljanja FK Budućnost.

Imenovanjem novog sportskog direktora Zvezdana Miloševića kao koordinatora svih trenera krenuli smo sa reorganizacijom koju smo zamislili, a u nemogućnosti da ostvarimo potrebnu komunikaciju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba donijeli smo odluku o njegovoj smjeni, nakon što nije htio da pristane na sporazumni raskid saradnje.

Svjesni smo da odluka o otkazu može da naiđe na nerazumijevanje šire javnosti, jer se naš tim nalazi na prvom mjestu na tabeli Telekom 1. CFL i obezbijedio je prolaz u 1/4 finale Kupa Crne Gore, ali isto tako smo po preuzimanju brenda našeg glavnog grada najavili promjene na svim nivoima kako bi Budućnost iz dana u dan postala sve jača i organizovanija.

Navedena odluka nije bila laka, ali vrijeme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino mjerilo.

Dosadašnjem treneru i igračkoj legendi našeg kluba Branku Brnoviću se zahvaljujemo na svemu što je uradio i na svim rezultatima koje je napravio. Odlučni u namjeri da od Budućnosti napravimo ozbiljan klub, zbog čega smo krenuli u ovakve promjene, obavještavamo javnost da će u narednim danima biti poznato ime novog šefa stručnog štaba. Ekipu će do imenovanja novog šefa stručnog štaba voditi sportski direktor Zvezdan Milošević, stoji u saopštenju FK Budućnost.