NAPOKON: Počela rekonstrukcija stadiona prvoligaške ekipe

0

Na stadionu u Parku su krenuli radovi kako bi se i infrastrukturno ispunili uslovi da Arsenal u Tivtu igra prvoligaške utakmice, piše u objavi tog kluba na službenoj Fejsbuk stranici.

“Postojeća tribina prenesena je iza gola na betoniranu podlogu.Odradjeni su betonski radovi u dužini od 120 metara kako bi se montirala nova tribina duzine 80 metara sa 600 sjedećih mjesta.Ulaz na tu tribinu biće omogućen sa oba ulaza i kompletan pristup će biti upristojen.Takodje, na jednom dijelu iza gola u izradi je trening box za zagrijavanje igraca”.

Tehnički ulaz će, kako se navodi, konačno biti definisan i bez problema klub će moći da primi autobus gostujućih ekipa,vozila Vatrogasne,Policije i Hitne službe.

“Ono što javnost najviše zanima jeste zamjena postojeće podloge koja kreće kroz par nedjelja i izgradnja novih klupskih prostorija i svlacionica. Da nije bilo skupštinske blokade i da je donesena odluka o davanju terena na korišćenje FK “ARSENAL” od strane njegovog osnivača Opstine Tivat,ovi projekti bi već bili u fazi realizacije.
Sada imamo situaciju da kompletan posao nose Opština Tivat i Fudbalski Savez Crne Gore.Radovi na rekonstrukciji stadiona i prilagodjavanju uslova Prve lige koštaće preko 700 000″.

Najveći teret će podnijeti FSCG koji učestvuje sa 80% potrebnih sredstava.

“Uprava kluba je do sada svako obećanje ispunila,tako da smo na dobrom putu da ispunimo i obećanje igranja Prve lige u Tivtu”, navodi se u objavi Arsenala.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here