Neuhvatljiv kao Mbape, Aleksa dao 15 golova Čeliku

0

Kilijan Mbape je neuhvatljiv za protivnike na Svjetskom prvenstvu u Kataru, s izuzetkom meča s Engleskom bio je najbolji fudbaler Francuske i zavisno od dometa ,,trikolora“ moglo bi da se desi da zasluži ,,Zlatnu loptu“.

A u jednom našem timu, koji se zove baš Zlatna lopta, igra dječak kojem je idol upravo Mbape i juče je bio toliko neuhvatljiv za rivale da je u pobjedi svog tima nad Čelikom u Nikšiću od 31:1 postigao – vjerovali ili ne – 15 pogodaka, prvi već u prvom minutu. U prosjeku – po jedan na četiri minuta.

Zove se Aleksa Caušević, rođen je 2010. godine i u dosadašnjem toku lige za pjetliće Udruženja klubova FSCG – Centar postigao je 24 pogotka i četvrti je na listi strijelaca. Zasluge za taj učinak pripisuje i saigračima.

Redovno igra i sa starijima od sebe, u pionirskoj ligi. Od inostranih klubova najdraži mu je Pari Sen Žermen, gdje nastupa junak s početka priče.

Kilijan ima 23 godine i odavno je dotakao zvijezde. Aleksa sanja o tim visinama i spreman je mnogo da radi da bi im se primakao.

Ko zna, možda se i sretnu na nekom Mundijalu ili Evropskom prvenstvu kao junaci svojih reprezentacija…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here