Ne gledaju se izgubljene utakmice, već ko je osvojio titulu

0

Defanzivac Crvene zvezde, Miloš Degenek, postigao je prvi gol u pobjedi protiv Voždovca i trasirao put ka osvajanju tri boda na krovu tržnog centra.

Reprezentativac Australije izjavio je poslije meča da je ekipa pokazala karakter i podsjetio da se ne gledaju porazi već trofeji.

– Čestitam saigračima na pobjedi. Pokazali smo da imamo jak karakter, izdigli smo se nakon poraza koji smo doživjeli prije tri dana. Uspjeli smo da dođemo do prvog mjesta, iako imamo meč manje, što je veoma bitno, jer na kraju se ne gleda ko je koju utakmicu izgubio, već ko je osvojio titulu. Mnogo mi je drago što smo prikazali ovakvu igru, postizali smo golove u pravom momentu, a navijači su ponovo bili na nivou i čitavu utakmicu su nam davali motivaciju, jer mi smo ipak porodica. Nastavićemo da dokazujemo iz utakmice u utakmicu koliko smo gladni uspjeha i titule, a to može da se vidi iz našeg pristupa na ovom meču, rekao je Degenek.

Voždovac je već zaboravljen, ekipa se okrenula novoj utakmici.

– Imamo utakmicu na svaka tri dana i nemamo previše vremena da razmišljamo o mečevima koji su iza nas, već odmah prelazimo na pripremu za sljedećeg protivnika. Okrećemo se utakmici protiv Mačve i idemo korak po korak ka tituli, zaključio je štoper crveno-bijelih.