Ne znamo šta se dešava, ali ovo nije prvi put da nas isti sudija ošteti

0

Grbalj je proteklog vikenda poražen na gostovanju u Beranama (0:2), ali iz tabora ovog drugoligaša juče su poručili da su drastično oštećeni. Predsjednik „trikolora“ Nenad Maslovar, kazao je u razgovoru za „Dan“ da glavni arbitar meča Goran Ivanović nije dosudio dva jedanaesterca u njihovu korist. Time je, prema njegovim riječima, nastavljen isti sudijski aršin koji su Grbljani imali i prošle godine, kada su bili u Prvoj ligi.

-Ne znamo šta se dešava, ali ovo nije prvi put da nas isti sudija ošteti. Kada je krenula Druga liga, „Amplitudo“ je postao spoznor lige i tada nam je rečeno da će se kroz ovo takmičenje promovisati igrači i klubovi. Međutim, kako stvari sada stoje Druga liga sponzoriše „Amplitudo“. Nigdje se izvještaji ne mogu vidjeti, ali nakon ove utakmice u Beranama svi su istog stava, a to je da je Grbalj drastično oštećen i to minimum za dva penala i faul protivnika kod prvog gola. Taj dečko nas je drastično nagrdio i želimo da pitamo šta se dešava, da li je sudija kažnjen ili ne? – rekao je Nenad Maslovar i potom dodao:

Ne želim da prozivam nikoga, jer bismo sjutra bili na tapetu FSCG, ali smo od „Amplitudo“ očekivali da imamo bolje praćenje lige, da smo medijski bolje zastupljeni, što su uostalom i obećavali. Klubovima ništa ne pomažu i sponzori su izgleda samo na papiru. Očigledno je da se „Amplitudo“ promoviše preko Druge lige – istakao je Maslovar.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here