Nikolić zna gdje je došao, mi ga nećemo štititi

0

Marko Nikolić, bivši trener Partizana, novi je šef struke u moskovskoj Lokomotivi.

Već na startu Nikolić se susreo sa brojnim problemima, a najviše glavobolja sigurno mu je zadalo saopštenje navijača koji ne prihvataju činjenicu da je sa klupe otišao Jurij Sjomin, a da je šansa, kako su naveli, ukazana “anonimusu“.

Da bivšem treneru Rada, Vojvodine, Partizana, Olimpije i Fehervara neće biti lako na vrućoj klupi ruskog tima potvrdio je i direktor Lokomotive Ilja Gerkus. On je odgovorio na pitanje kako klub može pomoći srpskom stručnjaku da se izbori s pritiskom.

– Mi ne možemo nikako da mu pomognemo. Nikolić je svjestan da je stavio glavu na željezničke šine. Vjeruje da je posle Mađarske spreman da radi u Rusiji i da vodi drugi tim Premijer lige ove zemlje, da se bori za mjesto u Ligi šampiona, i da igra najjače takmičenje. Ako je spreman, onda ga treba pustiti da to pokaže. Ako ste spremni da se suočite sa jednim Liverpulom, gdje postoji šansa da vas ponize na terenu, onda ste očito spremni za pritisak. Kako da ga zaštitimo? Nikako. Ali mu neće biti lako, rekao je Gerkus za “sport-ekspres“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here