NOVA KAZINO IGRICA U MERIDIANU – CRAZY HORSES

0

Početak septembra je uvijek rezervisan za nove početke, nove radne pobjede, nove planove, a u Meridianu novi počeci uvijek označavaju nove uzbudljive ponude i pregršt zanimljivih igara.

 

Meridian je odlučio da kraj ljeta obogati fantastičnom ponudom, koja će produžiti ljetnju euforiju i doneti još mnogo razloga za radovanje.

Ovoga mjeseca stiže sjajna igra Crazy Horses, koja donosi galopirajuću zabavu i novu dimenziju igranja, koja će zadovoljiti ukuse i najoštrijih kritičara i obradovati sve prave ljubitelje dobrih igrica.

 

Igra Crazy Horse predstavlja savršen izbor za razonodu, kako zbog zanimljive teme, tako i zbog nevjerovatne grafike i brzine, koje unose nesvakidašnju lakoću igranja.

Sjajna grafika, izuzetne boje i dizajn daju ovoj igri posebnu notu, koja će vas odvesti u pravo malo carstvo dobrog provoda i interesantnih momenata i pružiti još bolji užitak pri igranju.

Jedno od najčešćih pitanja pri susretu sa novim igrama je ono koje se odnosi na pravila.

Crazy Horse pravila su veoma jednostavna. Igrač bira visinu pojedinačnog uloga i ulaže na jednog ili više konja. Svaki konj ima svoju kvotu ispisanu u svojoj traci. Klikom na ’’pištolj’’ trka kreće i dobijamo pobjednika! Takođe, postoji i opcija automatske igre, kao i opcija dupliranja uloga.

Crazy Horse – savršen spoj jednostavnosti igranja i kompleksnosti dobre grafike, estetskog momenta i fantastične zabave, samo u Meridianu!