Novo ruho na “Solilima” (FOTO)

0

Fudbalski klub Igalo 1929 u smiraj prvog dijela sezone ulazi sa dosta novina.

Naime, nakon skoro 20 godina UO FK Igala 1929 došla je na ideju da se izvrši veći broj promjena na stadionu “Solila” u Igalu, a jedna od njih je i REKONSTRUKCIJA KLUPA ZA REZERVNE IGRAČE I DELEGATA.

Nova Uprava je u poslednjih mjesec dana obezbjedila da se postavi i NOVIH 320 STOLICA na tribini stadiona, tako da je ukupan kapacitet sada 600 sjedećih mjesta.

Takođe, na stadionu je po nalogu FSCG postavljena i nova konstrukcija za TV ekipe, sa koje se snimaju i prenose utakmice 2.CFL.Rukovodstvo kluba ulaže velike napore i trud kako bi klub dostigao veći nivo i zasijao u svijetlu koji i zaslužuje i time dodatno olakšao našoj djeci i naraštaju koji dolazi kako bi svoje fudbalske korake sprovodili u što boljim i udobnijim uslovima za rad.

Istorija Fudbalskog kluba Igalo 1929 i u ovim teškim momentima se trudi da istraje, uz nadu da će u budućnosti i grad Herceg Novi dobiti po prvi put u istoriji novog prvoligaša kao i velelepni stadion za sve naše Novljane.

Ovim putem dugujemo veliku zahvalnost Opštini Herceg Novi na čelu sa gradonačelnikom g-dinom Stevanom Katićem koji uz predsjednika UO FK Igala 1929 g-dina Zorana Krivokapića zaista čini velike napore kako bi svi bili srećni i zadovoljni.

Takođe, firmi Art Print, g-dinu Živku Uzunovskom i g-dinu Vladimiru Dursunu dugujemo veliku zahvalnost na postavljanju reklamnih panoa na stadionu “Solila” u Igalu.Izvor: FK Igalo 1929

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here