NOŽ U LEĐA: Izjava Maura Ikardija razbijesnila navijače Intera!

0

Novo pojačanje u vrhu napada jednog od najbogatijih klubova u Evropi PSŽ-a, Mauro Ikardi dao je veliki intervju za tamošnje medije u kojem je iskoristio priliku da ponovo “bocne” Inter.

Argentinac se dotakao mnogih tema, ali jedna izjava je odjeknula poput bombe u medijima. Mauro Icardi odlazak opravdava činjenicom koju niko ne može da opovrgne.

Nekadašnja uzdanica velikog Intera otišla je iz kluba jer želi osvajati trofeje. Istina, za šest godina provedenih u Milanu nije uspio osvojiti nijedan trofej, ali pravi sportista ne izgovara slične stvari, ako ništa bar iz poštovanja prema “poslodavcu”.

“Došao sam ovdje da bih igrao. Ako dođeš na pozajmicu sa pravom otkupa znaš da moraš da uradiš sve da bi te klub i otkupio.”

Ušao sam u sedmu godinu u Interu. San mi je prvo da sa Interom igram u Ligi šampiona i to sam prošle sezone uradio. Ali nikad ništa nismo osvojili. Pomislio sam da je došlo vrijeme da dođem u pobjednički klub, klub koji mogao da napadne i osvaja trofeje. Činjenica je da je tim PSŽ-a pun pobjednika i to je ono što sam i želio.” – kazao je između ostalog Mauro u intervjuu za Canal+