OFK Grbalj: Saopštenje za javnost

0

OFK „Grbalj“ se obraća javnosti povodom dešavanja na utakmici 6. kola 2. CFL lige između FK “BOKELJ“ i OFK “GRBALJ“:
 
Želimo da čestitamo ekipi Bokelja na zasluženoj pobjedi, a igračima oba kluba na fer i sportskoj igri sa svega dva žuta kartona.
 
Iznenađeni smo pasivnošću delegata Miodraga Đukanovića iz Podgorice, koji nije zaštitio naš klub, kao ni naše fudbalere, koji su bili izloženi neprimjerenim skandiranjem i vrijeđanjem od strane navijača Bokelja.
 
Smatram da OFK“GRBALJ“ nije očekivao, niti zaslužio ovakav doček u Kotoru.
 
Ako se Bokelj u javnosti ograđuje od takvih navijača, kako onda iste te navijače vodi organizovano na gostovanja i obezbjeđuje im mjesta na tribinama.
 
Organizovano skandiranje čulo se većim dijelom utakmice, između ostalog vrijeđanje i prozivanje naših igrača, kapitena Nemanje Carevića, kao i uopšte porodice Carević.
 
Posebno čudi pasivno držanje delegata Đukanovića, koji nije iskoristio mogućnost da odstrani navijače i žaštiti ličnost našeg kapitena i crnogorskog reprezentativca Nemanju Carevića.
 
Znamo da u mnogo sličnim, pa i mnogo blažim situacijama, na drugim terenima, delegati reaguju u skladu sa ovlašćenjima.
 
Želimo da vjerujemo da ovo nije dogovorena provokacija, koja je mnogo šira od fudbalskog terena i uperena prema našem klubu i pojedincima iz našeg kluba.
 
Što se tiče odnosa dva kluba iz Opštine Kotor, oni se godinama nisu ni sastajali, jer nisu bili u istom rangu takmičenja, pa nije bilo prilika da se iskažu tzv. navijačke strasti.
 
PREDSJEDNIK OFK“GRBALJ“
Nenad Maslovar 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here