Oglasili se “Varvari” (VIDEO)

2

Nakon incidenta na tribinama u prošlom kolu domaćeg šampionata između Budućnosti i Dečića, oglasila se navijačka grupa “varvari”.

Oni su u saopštenju istakli da im je muka od pisanja saopštenja, jer nijesu ni politička partija, ni NVO organizacija.

Ističu da se na snimku jasno vidi ko je kriv za incidente.

Objektivno” novinarstvo je jedno od najvećih zala trenutno, u vremenu propagande i atrofiranih mozgova, kad se vjeruje i guta sve što se plasira u medijima, po običaju je uvijek kriva samo jedna strana. Varvari su napravili 100 incidenata do sad, i toga će uvijek biti, jer istini za volju nismo cvjećke, niti hor bečkih dječaka, jer mladost – ludost, vrela krv i stotinu drugih stvari, ali nismo UVIJEK mi krivi, a pogotovo to nije bio slučaj u Tuzima. Iskreno, muka nam je više od pisanja saopštenja, jer nismo ni politička partija ni nekakva nevladina organizacija koja vodi bitke po medijima i novinama, mi imamo svoj teren na kome djelujemo, ali jednostavno nekad moramo da reagujemo zbog osude javnosti i prije svega zbog istine, pogotovo u turbulentnom i zapaljivom vremenu u kakvom živimo. Što se pomenutog incidenta tiče, sve se jasno vidi na snimku, čisto da se zna javnosti radi, a mi kad smo napadnuti, uzvratićemo uvijek, samo ne gađanjem unaprijed pripremljenim kamenjem jer nismo navikli na seoska bacanja kamena sa ramena, naše su metode ipak malo viteškije i tiču se direktnog kontakta, a i sa nama je tog dana bilo i djece, naših sinova, koja su mogla biti pogođena kamenom ili stolicom. Za ovaj incident i za nekakvo “nacionalističko divljanje” krivca tražite u drugome – stoji u saopštenju ove navijačke grupe

2 COMMENTS

  1. Takve huligane kao sto ste vi ne treba pustat na stadione jer dje ste god dosli napravili ste haos,u mirna crnogorska mjesta dodju cetnicke bitange ionda sy drugi grivi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here