Opšta bolnica u Baru uručila zahvalnice donatorima

17

JZU Opšta bolnica “Blažo Orlandić” u Baru organizovala je uručenje zahvalnica i druženje sa predstavnicima društveno odgovornih kompanija, među kojima je sportska kladionica Meridianbet.

Kladionica Meridianbet je svojim donacijama medicinske opreme i aparata pomogla rad ove zdravstvene ustanove.

Simbolična zahvalnica koju je uručio direktor ustanove – Igor Karišik, koji se ujedno i zahvalio zbog plemenitosti i brige.

U Novu godinu ulazimo beskrajno radosni zbog svih humanitarnih aktivnosti koje smo uspjeli da sprovedemo u prethodnoj godini. Poslednju nedelju u 2022. godini završili smo donacijama Osnovnoj školi “Štampar Makarije” i donacijama novogodišnjih paketića Resursnom centru “1. Jun” i Resursnom centru za djecu i mlade “Podgorica” – izjavili su iz kompanije Meridianbet.

Svaka humanitarna akcija vraća povjerenje u ljudskost i plemenitost. Pored Opšte bolnice u Baru, ova društveno odgovorna kompanija donirala je medicinsku opremu i Kliničkom centru Crne Gore, Opštoj bolnici u Bijelom Polju, Beranama, Cetinju, Nikšiću I Kotoru.

Između ostalog, kompanija Meridianbet je donirala paketiće za mame i bebe rođene 8. Marta.

Sportska kladionica Meridianbet se prepoznaje kao firma u kojoj vlada izuzetno visok stepen društvene odgovornosti, a želju da pomognu sugrađanima su pretvorili u vrijedne donacije.

Kladionica Meridianbet je donirala opremu inkluzivnom odeljenju Osnovne škole “Štampar Makarije” u Podgorici, koja će ubuduće osigurati sadržajnije i lakše praćenje nastavnog programa.

Kompanija Meridianbet, koja već godinama unazad poklanja novogodišnje paketiće djeci iz Resursnog centra „1 jun“ i iz Resursnog centra za djecu i mlade “Podgorica”, i ove godine je posjetila ove dvije ustanove, kako bi obradovali djecu, ovoga puta u zajedničkoj akciji sa Megaprometom iz Budve.

Zaposleni kompanije Meridianbet su se priključili akciji dobrovoljnog davanja krvi, a u Zavodu za transfuziju krvi navode da teže da dobrovoljno davalaštvo bude 100% nenamjensko. 

S obzirom da Narodna kuhinja na dnevnom nivou hrani preko 250 ljudi i pomaže još minimum 100 porodica, kladionica Meridianbet donirala je prehrambene namjernice Narodnoj kuhinji u Baru.

Sportska kladionica Meridianbet nastavlja sa svojim trudom usmjerenim na društveno odgovorno poslovanje, u sklopu kojeg se zasigurno trude da svakom humanom akcijom nacrtaju osmijeh.

Sportska kladionica Meridianbet svim pravoslavnim vjernicima čestita predstojeće praznike!

17 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here