Osmajić u idealnih 11 Čempionšipa!

0

Bivši igrač Sutjeske i reprezentativac Crne Gore, Milutin Osmajić, briljirao je u utakmici svog tima Prestona protiv Hadersfilda prošlog utorka.

Osmajić je ušao u igru u 76. minuti, a nije trebalo dugo da pokaže svoj uticaj na terenu. Od tog trenutka pa do kraja utakmice, on je postigao čak tri pogotka za svoj tim. Mrežu gostiju pogađao je u 84., 87. i 92. minutu, čime je zacementirao pobjedu svog tima od 4:1.

Ovaj izvanredan uspjeh nije prošao nezapaženo, jer je Osmajić za svoju sjajnu partiju nagrađen izborom u idealni tim Čempionšipa. Njegova sposobnost da preokrene utakmicu i postigne tri gola u samo 18 minuta igre ne samo da je oduševila navijače, već je i potvrdila njegov kvalitet i važnost u timu Prestona.

Osmajićeva izvanredna forma u ovoj utakmici sigurno će biti ohrabrujuća za njega i za cijeli tim Prestona u nastavku sezone. Njegova sposobnost da se istakne u ključnim trenucima utakmice pokazuje njegovu veliku vrijednost kao igrača, a prisustvo u idealnom timu Čempionšipa dodaje dodatno priznanje njegovim izvanrednim sposobnostima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here