Ostojić oštro odgovorio Borjanu i Degeneku: Veća je sramota što oni derbi slave kao pobjedu!

0

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana Bojan Ostojić smatra da nije baš normalno slaviti remi bez golova i očajan fudbal na domaćem terenu, tvrdeći da nijedan igrač Partizana ne može da se ponosi prikazanim na stadionu “Rajko Mitić”, niti ih zadovoljava jalovi bod.

– Gledam snimak iz tabora rivala i čujem da smo se u… na derbiju, pa sam odlučio da kažem šta mislim u vezi sa tim, ali samo iz ugla Partizana, nikakve prepirke me ne zanimaju. Odigrali smo loše utakmicu i nismo srećni zbog toga, niti zadovoljni remijem. Smatram zato da je veća sramota što su oni zadovoljni neriješenim ishodom i što se to proslavljalo pred navijačima kao pobjeda. Ako su zadovoljni što u tri posljednja derbija nisu pobijedili, nisu postigli nijedan gol i u dva od tri nisu ni šutnuli na gol, onda je sve u najboljem redu. Kao jedan od najiskusnijih u Partizanu vam kažem da su svi igrači nezadovoljni i prikazanim na terenu i ishodom, kaže Bojan Ostojić za Telegraf.

Osvrnuo se Ostojič i na reči štopera Zvezde Miloša Degeneka:

– Kažu da su nas ponizili, a rezultat je 0:0. Možda griješim, ali poniženje je valjda kada nekog igrački razbiješ 90 minuta i postigneš nekoliko golova. Mi smo u derbiju vidjeli dva različita poluvremena, u prvom je Zvezda bila bolja, u drugom Partizan. Ako ćemo iskreno, ne slažem se ni sa njihovim konstatacijama da je utakmica bila dobra. Mislim, možda je njima dobar meč u kome nema igre, već samo trka i prekidi, lično nisam vidio ozbiljan fudbal na utakmici koja bi trebalo da bude praznik. Za Partizan je ovo, ponavljam, loša utakmica, jer znamo da možemo 80 posto bolje.