Otkriveno zašto je Kristijano Ronaldo kasnio na „Gran Gala del Calcio“

0

Kristijano Ronaldo u ponedjeljak nije uspio po šesti put osvojiti ,,Zlatnu loptu“, ali dobio je utješnu nagradu. Na svečanosti u Milanu proglašen je najboljim fudbalerom Serije A u prošloj sezoni.

Očekivalo se kako će Ronaldo prisustvovati ceremoniji ,,Ballon d’Or“ u ponedjeljak uveče, međutim kada je saznao kako nije dobitnik, odlučio je da se pojavi u Milanu na „Gran Gala del Calcio“.

No, puno prašine je podiglo Ronaldovo prisustvovanje na pomenutoj ceremoniji. Naime, Portugalac je tokom svečanosti u Milanu čekao u automobilu, a kada je trebao dobiti nagradu, krenuo je prema dvorani zajedno s velikim brojem obezbjeđenja. Preuzeo je nagradu i ekspresno otputovao u Torino.

Posljednje informacije otkrivaju razlog Ronaldovog spornog prisustvovanja na „Gran Gala del Calcio“.

Kristijanova stalna prisutnost na cijeloj svečanosti, koja je započela u 20 sati, a završila nešto prije ponoći, učinila bi situaciju nesavladivom. Napolju je bilo previše gostiju (njih oko 700). Za njegovu prisutnost bilo bi potrebno duplo više obezbjeđenja, zbog čega bi neki gosti ostali napolju piše ,,Gazeta“

Ronaldo je postao prvi koji je dobio nagradu za najboljeg fudbalera u tri lige – engleskoj Premijer ligi , španskoj Primeri i italijanskoj Serije A.