Partizan dobio (ne)očekivano pojačanje u nastavku sezone

0

Miroslav Đukić bi mogao da dobije iznenadno pojačanje u nastavku sezone.

Crno-bijeli su izborili plasman u polufinale Kupa Srbije, posljednjih nekoliko utakmica igraju znatno bolje, a kako vječiti rival pokazuje početne znake krize u Humskoj se nadaju da bi mogli ponovo da se umiješaju u borbu za titulu.

U toj borbi mogao bi da im pomogne i Nebojša Kosović, koji je obavio posljednju kontrolu u Rimu i dobio konačnu dozvolu ljekara da može da se vrati na teren.

– Hvala Bogu prošlo je super! Koliko god znaš i osećaš da si dobro, ipak dok to i zvanično ne čuješ uvijek postoji promil zadrške. Profesor Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada trebam što bolje da treniram, kako bih se nametnuo šefu Đukiću. Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se dobro ośećao, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo. Ne mogu da opišem koliko sam srećan! Šest mjeseci kao šest godina, izjavio je Kosović za klupski sajt.

Kosović je dobio poziv Ljubiše Tumbakovića u reprezentaciju Crne Gore.

– Hvala selektoru što me je pozvao, zaista mi znači! Trudiću se od starta da dobrim radom na treninzima izborim mjesto u timu. Postoji doza straha zbog svega što sam prošao, ali su mi igrači koji su već bili u istoj situaciji i imali slične povrede rekli da je to sasvim normalno i da će nestati i to, dodao je vezista crno-bijelih.

Dvije utakmice su mu posebno teško pale.

– Iskreno, najteže mi je bilo da pratim dvomeč sa Plzenom. Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj i uđem u igru, zaključio je Kosović.