PARTIZAN NAPADA KAZAHSTAN: Suma ili Sadik, ko presuđuje Astani?

0

Partizan u drugom kolu L grupe Lige Evrope gostuje Astani u četvrtak, 3. oktobra 2019, u neobičnom terminu od 16.50. Partizan se nalazi u strašnoj formi, a Savo Milošević je od crno-bijelih napravio evropsku ekipu.

Za nešto više od pola godine dobio je dva vezana vječita derbija, osvojio Kup Srbije i odveo klub iz Humske u LiguEvrope.

I ne samo to, već njegov Partizan igra prepoznatljiv, nadapački fudbal. Šanse se ređaju kao na traci, publika može da uživa u efikasnosti, a uz to i budući asovi srpskog fudbala dobijaju šansu. Čini se da je sve uspio da uklopi i da postiže rezultate.

Partizan je na premijeri u LigiEvrope remizirao sa AZ Alkmarom 2:2 iako je mogao do cijelog plijena prema prikazanoj igri. Sada iza sebe ima najdalje moguće putovanje, a ispred neobičan termin odigravanja utakmice od 16.50 po našem vremenu.

I borbu za evropsko proljeće, jer je jasno da će protiv holandskog i kazahstanskog kluba voditi bitku za prolaz dalje.

Astana je prošlosezonski učesnik Lige šampiona, samim tim i favorit pa Meridianbet vrednuje pobjedu kazahstanske ekipe kvotom 2.25. Trijumf crno-bijelih u gostima i prvi ovosezonski u grupnoj fazi predstavljao bi iznenađenje, i kvota je 3.70.

Ne očekuje se previše efikasna utakmica, zato vrijedi probati i 3+, a Meridian na tri ili više golova daje kvotu2.30.

Sjajno se vrednuje i prognoza da će se mreža prvi put zatresti do 15. minuta, kvota je čak 3.22.

Meridianbet vam je spremio i vrlo zanimljiv specijal za ovaj duel Astane i Partizana. Ako vjerujete u crno-bijele i trijumf rezultatom0:1, 0:2 ili 1:2, kvota je 4.75.

U igri gostiju dosta se očekuje od Sejdube Sume, pa je kvota sjajnih 20.00 ako pogodite da će biti i strijelac i asistent u Kazahstanu. Očekuje se prvi izbor Miloševića u špicu bude Umar Sadik i zato je kvota 8.00 da će Partizan slaviti uz njegov pogodak.

Kako kaže kapiten Partizana Vladimir Stojković, u fudbalu je najteže ponavljanje, pogotovo na određenom nivou, ali vjeruje u saigrače i pobjedu.