Perišić jasan pred Argentinu: Bićemo na 100 odsto!

0

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Agentine sastaće se u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Pred ovaj meč, hrvatski fudbaler Ivan Perišić se pojavio pred novinarima i iznio svoja očekivanja.

– Predivan je osjećaj igrati drugo uzastopno polufinale na Svjetskom prvenstvu. Ali želimo i finale, protiv Argentine ćemo dati sve od sebe. Biće to slična utakmica kao i protiv Engleske prije četiri godine, Engleska je imala dobru ekipu, ima je sada i Argentina. Moramo da igramo kao protiv Brazila i onda je sve moguće, poručio je krilni igrač Totenhama, a prenijela HINA.

Perišić je izjavio i kako su pripreme i za Englesku i sada za Argentinu bile slične.

– Za svaku utakmicu se pripremamo na sličan način. Jedino se ovdje putuje maksimalno 30 minuta, pa imamo više vremena za odmor. Analizirali smo igru Argentine i bićemo spremni, dodao je on.

Perišić je u dosadašnjem dijelu SP-a dosta pomagao u odbrani, posebno u prvoj utakmici protiv Maroka, ali i protiv Brazila.

– Kada ste već spomenuli Maroko, dosta vas nije bilo zadovoljno. Sad kad vidimo dokle je Maroko dogurao, možemo reći da smo napravili dobar posao. Svaka ekipa ima dobra krila i svako od nas treba da pomogne u odbrani. Guramo dobro i sa desne i lijeve strane, moramo da pomažemo u odbrani, da budemo tim, učestvujemo u svim akcijama i to će, nadam se, doprinijeti rezultatu, rekao je on.

Argentinske novinare je zanimalo koliko ga motiviše da izbaci Mesija sa Svjetskog prvenstva.

– I Ronaldo je bio pet puta na SP pa nije uspio, Mesi takođe želi titulu. Mi ćemo isto biti na 100 posto jer i mi želimo titulu. Nadam se da će to biti jedna tvrda i muška utakmica pa neka pobjedi bolji, poručio je on.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here