PERIŠIĆ: Zaslužili smo mnogo više

0

Omladinska reprezentacija Crne Gore porazom od Norveške (2:1) otvorila je nastup na elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Domaćin turnira je rano došao do prednosti od dva gola, desetak minuta prije kraja Vasilije Adžić je smanjio zaostatak, ali se rezultat nakon toga nije mijenjao.

Važnost meča kao da nam je okovala noge, pa smo bojažljivo ušli u utakmicu. I pored toga što smo prvi zaprijetili iz prekida, već u prvih 15 minuta smo bukvalno sami sebi dali dva gola i zakomplikovali situaciju. Raduje me dobra reakcija momaka, naročito u drugom dijelu prvog poluvremena, kao i tokom čitavog drugog poluvremena, kada se igralo isključivo na polovini domaćina. Stvorili smo nekoliko odličnih šansi, koje nismo uspjeli da realizujemo. Osim tog slabog starta, momcima nemam što da zamjerim, dali su sve sto su mogli u ovom trenutku, ali nažalost to danas nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat, iako sam mišljenja da smo po prikazanom zaslužili mnogo više, kazao je selektor Goran Perišić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here