Podgorica u pogonu, čekaju se pojačanja

0

Ekipa Podgorice nakon slabog učinka u protekloj sezoni Telekom Prve crnogorske fudbalske lige i neuspjeha u „baražu“, te selidbe u Drugu ligu korjenito je promijenila igrački kadar, a za šefa Stručnog štaba postavljen je iskusni trener Slavoljub Bubanja, koji je prepoznat po temeljitom radu i uspješnim uvodjenjem nekoliko drugoligaških timova u elitni rang nadmetanja. Klub iz Donje Gorice priželjkuje konsolidaciju i što brži povratak u prvoligaško društvo.

„Počeli smo pripreme za narednu sezonu u Drugoj ligi 25.juna. Na raspolaganju trenunto imam 15 omladinaca i 6-7 talentovanih kadeta. Svi oni imaju ozbiljan potencijal i tvrdim da nigdje ranije nisam zatekao toliko talentovanih mladih fudbalera. Već smo odigrali kontrolni meč protiv Adrie koja nas je savladala sa 2:1. Potrebno je vrijeme za uigravanje mlade i nove ekipe, pa ćemo odigrati što više prijateljskih utakmica. U utorak 5. jula u Lješkopolju ugostićemo tim Igala, a u petak 8. jula u prijateljskom duelu dočekaćemo na istom terenu od 19 sati ekipu Jezera. Kasnije će uslijediti nove provjere“, ističe Slavoljub Bubanja.

Uspješni trener hvali mlade kandidate za prvi tim, ali i poručuje da je njegov novi klub u pottrazi za pojačanjima.

„Moramo kompletirati ekipu sa pet-šest iskusnijih igrača, jer samo sa mladima teško je ostvariti krajnji cilj a to je povratak u elitu. Klub čeka realizaciju transfera naših doskorašnjih fudbalera Krivokapića i Bajovića koji su na meti jakih klubova iz naše i Prve lige Srbije. Naš plan je da dovedemo dvojicu Brazilaca i još tri iskusna igrača i da se što bolje spremimo za predstojeće obaveze“, kazao je za RTCG Slavoljub Bubanja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here