Postanite i vi dio OFK Titograda!

0

OFK Titograd upisuje novu generaciju fudbalera.

Obavještavamo fudbalsku javnost, roditelje i zainteresovane dječake 2007. i 2008. godišta, da će Omladinski fudbalski klub „Titograd“ od 07. maja do 15. juna vršiti selekciju nove generacije našeg kluba.

Svi zainteresovani roditelji, mogu svoje mališane prijaviti popunjavanjem aplikacione forme i dostavljanjem iste na mejl adresu [email protected].

*Treninzi će se obavljati tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom od 18.30 do 19.30 časova, a iste će vršiti trener petlića OFK Titograda Mirko Šćepanović i njegov pomoćnik Vladan Savić.

Nakon mjesec dana, odnosno 15. juna biće saopštena imena dječaka koji će nositi dres našeg kluba.

KONTAKT TELEFON: Mirko Šćepanović, 067740529

USPJESI PETLIĆA OFK TITOGRADA

Petlići OFK Titograda, pod rukovodstvom trenera Mirka Šćepanovića, jedina su neporažena ekipa u ligi, nalaze se na prvom mjestu na tabeli sa 22 pobjede i jednim remijem iz 23 utakmice.

Naši najmlađi članovi su putovali u Beograd, gdje su igrali protiv Crvene Zvezde i Partizana. Sa Crvenom zvezdom su odigrali neriješeno 1-1, a Partizan su pobijedili rezultatom 4-5. 

Takođe, petlići OFK Titograda su učestovali i na Valter kupu u Sarajevu gdje su igrali sa nekim od najjačih evropskih klubova. Osvojili su bronzu, a na tom putu su pobijedili Inter iz Milana, Basakšehirsport, Slovačko iz Slovačke, Spartak iz Banjaluke. Takođe, izabranici Mirka Šćepanovića učestvovali su na turniru u Raškoj, gdje su pobijedili Vojvodinu, Crvenu Zvezdu i generalno ostavili odličan utisak.