Potvrđeno pisanje CG Fudbala – Kanatlarovski ostaje, navijači traže…

0

Ono što smo najavljivali prije par dana, dobilo je konačnu potvrdu – Dragan Kanatlarovski će u naredne tri godine sa klupe predvoditi ekipu Lovćena.

On je kazao da mu je cilj da Lovćen što prije ponovo bude đe mu je mjesto.

Na obostrano zadovoljstvo dogovorili smo saradnju. Drago mi je što ću i u narednom periodu biti trener Lovćena – ne drugoligaša, već najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva, drugog najstarijeg u bivšoj Jugoslaviji, kluba koji je ime. Nadam se da ću zajedno sa uprvom kluba i gradonačelnikom napraviti projekat, koji će imati dugoročan efekat na razvoj fudbala na Cetinju. Radićemo na promociji i afirmaciji mladih igrača. Unaprijediti rad sa mladjim kategorijama. Cetinje je moj drugi dom, gradjani su me dobro prihvatili i to je ono što mi daje vjetar u ledja. Zajedničkim snagama moramo dovesti Lovćen onamo gdje on to zaista zaslužuje. – jasan je bio Dragi Kanatlarovski.

Takođe,  uprava kluba je obavila razgovore sa većinom fudbalera koji su u drugom dijelu prošle sezone pružali sjajne partije, iako na kraju nijesu uspjeli da obezbijede opstanak u društvu najboljih. Prema našim saznanjima „crveni“ dres će u narednoj sezoni gotovo izvjesno nositi Vanja Tatar, Korea, Bogdanović… 

Čelnici kluba su krenuli i u potragu za pojačanjima. Na listi želja su Lazar Pajović, Jovan Baošić,Orhan Hajrović i još nekoliko igrača.

NAVIJAČI TRAŽE STADION!

Grupa navijača Lovćena se obratila našoj redakciji i poručila Upravi kluba:

-Drago nam je što su čelnici kluba uspjeli da dogovore saradnju sa Draganom Kanatlarovskim. To je za svaku pohvalu i nadamo se da će se Lovćen vratiti tamo đe i pripada. Međutim, ovim putem zahtijevamo izgradnju stadiona koji se godinama prolongira. NEDOPUSTIVO. Ne prihvatamo poluistine i poluinformacije nego zahtijevamo JASNO I KONKRETNO – OĆEMO STADION. Ne želimo više da se sa time odugovlači, već da se preduzmu konkretni potezi. Takođe zahtijevamo i ozbiljan rad sa mlađim kategorijama, imamo talentovane đece, i želimo da se sa njima ozbiljnije radi. Ove zahtjeve ćemo proslijediti Skupštini kluba koja će se održati u julu – stoji u saopštenju navijača Lovćena.