Pozovi Meridian Agente jer stiže 10% BONUSA na prvu uplatu!

17

Za maksimalno dobar početak vikenda – 10% bonusa na prvu uplatu putem Meridian Agenta!

Registruj se odmah na meridianbet.me i uzmi 10e bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za najbolji online casino!

Osim sigurne zarade, garantovana vam je i maksimalna bezbjednost. Članovi Meridianbet tima, shodno propisima, kod vas stižu opremljeni zaštitnim rukavicama i maskama kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.

Uplata putem Meridianbet agenata ti donosi 10% više za sportsko klađenje – sve što je potrebno da uradiš je da uputiš jedan poziv, a sve ostalo će završiti agenti.

Pozovite svog Agenta na broj 067/591-872 tokom vikenda – petak, subota i nedelja – od 15h do 23h, osvoji bonus u udobnosti svog doma. 

Broj agenta u svom gradu pogledajte klikom na meridianbet.me.

17 COMMENTS

  1. Smijesno je sta su uradili od ovog nacin uplate,svako malo su mijenjali nesto u na kraju su toliko zeznuli sa ovim od 15h da agentu vise ne planiram da se vracam.

  2. @Neso a sa razlogom imas taj stav..recimo na tabacco shop nema ovih ogranicenja i radije cu prosetat i dobit 10% nego gledat na sat kada cu uplatiti.

  3. Koristim usluge agenta od prvog dana, i bas sam zadovoljan. Sada vidim i neka smart uplata 50 posto bonusa, moracu to iskoristiti

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here