Praznično raspoloženje na Apeninima: Lacio ,,potopio” slabašni Benevento, Ikardi i Perišić lako sa Veronom [VIDEO]

0

U italijanskoj Seriji A danas će biti odigrani svi mečevi zbog sjutrašnjeg katoličkog Uskrsa.

Za efikasno popodne na Apeninima najviše su zaslužni fudbaleri Lacija i Beneventa, na čijem međusobnom meču je palo osam pogodaka.

Čudna utakmica na ,,Olimpiku” otvorena je crvenim kartonom za golmana Beneventa Kristijana Puđionija u 9. minutu, koji je izašao van šesnaest metara i rukama sprečio Ćira Imobilea da ga prebaci.

https://twitter.com/FrSerieAGoals/status/980070894960857088

 

Deset minuta potom, Imobile donosi prednost Laciju, ali vrlo brzo, Kataldi izjednačava rezultat iz slobodnog udarca. Šok za domaće uslijedio je u 51. minutu kada je Giljerme iskoristio fenomenalnu asistenciju Kristijana Lombardija i doneo preokret Beneventu. Lacio se potom probudio i pa su redom Kaisedo, De Fraj, ponovo Imobile, Lukas Leiva i Luis Alberto, torpedovali već prežaljeni Benevento i nanijeli im težak poraz.

Torino je konačno zabilježio zapažen rezultat vrijedan kvaliteta kakav ekipa Valtera Macarija posjeduje. Jago Falke je doneo prednost ,,Bikovima” u 61. minutu duela sa Kaljarijem, da bi isti igrač asistirao četiri minuta kasnije Ademu Ljajiću za 2:0. Pobjedu su u finišu potvrdili Kristijan Ansaldi i Džon Obi za ubjedljivih 4:0.

Mauro Ikardi i Ivan Perišić zajedno su pobijedili Veronu. Argenitnac je pokazao da mu je mjesto na Svjetskom prvenstvu i sa nova dva gola na svom kontu ima 24 pogotka u šampionatu. Ivan Perišić se takođe upisao, a uz to oba puta i asistirao Mauru za sigurnu pobjedu protiv Verone.

[arve url=”https://streamable.com/s/4k07m/czxpiv” /]

[arve url=”https://streamable.com/s/3n9qq/nzfnrm” /]