Praznično raspoloženje se nastavlja – 10% bonusa na prvu uplatu putem MeridianPay-a

20

PRONAĐI NAJBLIŽU TOBACCO S PRESS TRAFIKU U TVOJOJ OKOLINI, UPLATI DEPOZIT NA SVOJ NALOG PUTEM MERIDIANPAY-A I UZMI 10% BONUSA NA PRVU UPLATU!

Ukoliko još uvijek nijesi registrovan na online Meridianbet platformu, klikni na meridianbet.me i pokupi 10eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za online casino, bez dodatne uplate depozita.

Sportska kladionica Meridian je za praznike i postpraznični duh pripremila poklon bonus do kraja januara.

10% bonusa na prvu uplatu putem MeridianPay-a!

MeridianPay je među najpopularnijim platnim sredstvima pa kao takav se može naći širom Crne Gore, na Tobacco S Press trafikama. Lokacije u vašem gradu možete pronaći na meridianbet.me

Deponovanje novca na onlajn nalog putem MeridianPay je najjednostavniji, a ujedno i siguran način kako doći do sredstava na računu za klađenje

Ako vas na to Meridian časti 10% bonusa na prvu uplatu, onda je to zasigurno jedan od isplativijih načina uplate.

Zapratite MeridianPay oficijalnu stranicu na Instagram-u na kojoj možete da se informišete o aktuelnim promocijama, kao I svim lokacijama Tobacco S Press trafika u svakom gradu.

20 COMMENTS

  1. Ne znam gdje prihe da uplatim, ili na tragici ili na J&A terminalu ili preko agenta. Svejedno svuda je odlican bonus.

  2. Definitvno najpopularniji nacin i jako prijatan od kako su se radnice na tafikama navikle na isti. Inace u pocetku je bilo ludilo da sam stvarno mislio da cu odustati i bataliti.

  3. Sad sam se samo prebacio na uplatu preko agenta ..
    Odlicno je to sto mogu uplatiti i nakon 20h posto se zatvore kladionice…

  4. Bonus znaci naravno , mada ja ne bi favorizovao ni jedan nacin, ako mi je u prolazu iskoristim ovaj, ali uglavom je kartica na prvom mjestu posto iz kuce je uvijek bilo najlakse.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here