Prvoligaške ekipe polako kompletiraju timove, Zeta još nije počela pripreme

0
foto: FK Budućnost

U toku su pripreme naših prvoligaških ekipa…

Devet klubova je već ranije počelo pripreme, posebno timovi koji su imali obaveze u Evropi. Takođe, treba napomenuti da su timovi koji su u trenažnom procesu, gotovo kompletirali svoje ekipe.

Bilo je dosta promjena, posebno u Rudaru, Petrovcu, Podgorici i Iskri… Međutim, agilne uprave ovih klubova se ekspresno reagovale i angažovale adekvatne zamjene.

Prelazni rok i dalje traje, tako da za očekivati je da u 1.CFL bude još transfera.

Takođe, bilo je promjena i na klupama naših prvoligaša. Dejan Roganović je naslijedio Milorada Pekovića na klupi Podgorice. Milija Savović je novi trener Sutjeske, naslijedio je Miljana Radovića koji je sa nikšićanima izborio plasman u Evropu.

Mladen Lambulić je imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Jezero, dok je Zoran Govedarica zamijenio Vuka Bogavca na klupi Rudara.

—TRANSFERI – LJETNJI PRELAZNI ROK—

Zanimljivo je istaći da jedini klub koji do danas nije počeo pripreme je Zeta iz Golubovaca. U timu sa Trešnjice dosta je nepoznanica. Još uvijek se ne zna da li će Ratko Dostanić i u narednoj sezoni predvoditi ovaj tim, i sa kakvim igračkim kadrom će „vukovi“ u novi šampionat.

Podsjećamo, početak nove takmičarske sezone u 1.CFL zakazan je za 24. jul, a parovi prvog kola su:

RUDAR-BUDUĆNOST

ISKRA-JEZERO

DEČIĆ-ZETA

SUTJESKA-PODGORICA

PETROVAC-MORNAR

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here