Prvoligašu oduzeti bodovi

0

Danas je održana sjednica DK FSCG.

foto: cg fudbal (Bajko S)

Na današnjem zasijedanju, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore izrekla je seniorskom timu Lovćena disciplinsku mjeru oduzimanje tri boda zbog zanemarivanja obaveza – neizvršavanjem dužnosti i obaveza koje proističu iz Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača na način što nije vodio evidenciju o broju nastupa igrača Jabučanin Joka koji je dvojno registrovan i obavijestio Otrant za koji je igrač dvojno registrovan o broju nastupa za Lovćen čime je počinio prekršaj iz člana 98 stav 2 u vezi stava 1 tačka 7 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Komisija je seniorskom timu Otrant Olimpika izrekla disciplinsku mjeru oduzimanje jednog boda zbog nepravilnog nastupanja igrača Jabučanin Joka za seniorski tim ekipe iz Ulcinja na utakmici 16. kola Druge lige Crne Gore odigrane protiv Ibr a odredbama Pravilnika o fudbalskim takmičenjima isti nije imao pravo nastupanja čime je počinio prekršaj iz člana 79 stav 1 tačka 4 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Jabučanin Joku izrečena je disciplinska mjerau zabrana igranja na dvije utakmice zbog nepravilnog nastupanja za seniorski tim Otranta na utakmici 16. kola Druge lige Crne Gore odigrane između FK Ibar – FK Otrant-Olimpic a odredbama Pravilnika o fudbalskim takmičenjima isti nije imao pravo nastupanja, čime je počinio prekršaj iz člana 79 stav 1 tačka 4 Disciplinskog pravilnika FSCG.