Radović za CG fudbal: Niko me nije zvao

1
foto: FK Sutjeska

Milija Savović je prije par dana imenovan za novog trenera Sutjeske. On je na klupi Nikšićana naslijedio Miljana Radovića, kojem je ugovor sa „plavima“ istekao.

Radović je u prvom obraćanju istakao da je iznenađen odlukom da više nije trener. Ističe da nema ništa protiv prekida saradnje, ali je očekivao da će ga bar neko kontaktirati.

Tačno je da mi je istekao ugovor sa Sutjeskom, ali… Niko me nije zvao, niko mi nije rekao Miljane doviđenja, jesi trener, nijesi trener. Očekivao sam da me neko pozove, kaže da nećemo nastaviti saradnju iako je ugovor istekao, mislim da je to bio red. Ja u Sutjesci imam preko 250 utakmica, i mislim da nijesam zaslužio da na ovakav način odem iz kluba – kazao je za CG Fudbal iskusni strateg.

Radović je Sutjesku preuzeo sredinom novembra prošle godine. U tom trenutku, Sutjeska je bila na sredini tabele, ali je pod dirigentskom palicom Radovića uspjela da se „probije“ na drugo mjesto i izbori plasman na međunarodnu scenu.

Očigledno to nije bilo dovoljno za nastavak saradnje.

U Sutjesci sam proveo sjajan period. Uprava kluba, stručni štab, fudbaleri sve je funkcionisalo besprekorno. Bili smo jedna velika porodica, ostvarili smo zacrtani cilj – poručio je Radović.

Kako stoje stvari, Radović neće još dugo biti bez posla. Za njega već sada ima interesovanja kako iz domaćeg šampionata, tako i iz inostranstva.

-Tačno je da ima interesovanja. Prioritet je inostranstvo, ali nije isključena mogućnost ostanka u 1.CFL.

Radović je u karijeri predvodio Grbalj,DSK i Persib.

Skor Radovića na klupi Sutjeske:

11 pobjeda4 poraza8 remija

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here