RADULOVIĆ: Prezadovoljan sam odnosom igrača

0

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio je izuzetno zadovoljan nakon velike pobjede na debiju na klupi naše reprezentacije.

Sokoli su slavili u Letoniji 2:1 i po svemu viđenom najavili uspješne kvalifikacije za SP.

Radulović je kazao da kad vodi tim za koji navija, doživljava dupli stres.

U fudbalu sam 20 godina, ovo mi je možda i najteža utakmica. Kada neki tim vodite, a još za njega i navijate onda je to dupli stres. Važna pobjeda, znali smo da će biti teško, stvorio se neki utisak da ćemo Letonce lako pobijediti, ali znali smo kako će igrati i uspjeli smo da dođemo do velika tri boda. To smo htjeli da na ovaj način otvorimo kvalifikacije – kazao je naš selektor.

Iskusni strateg je izuzetno zadovoljan zalaganjem reprezentativaca.

Prezadovoljan sam odnosom igrača, zalaganjem, možda smo imali jedan trening skupa, ali iza nas su sati individualnih priprema i treninga, uspjeli smo da prenesmo igračima šta želimo i oni su odgovorili sjajno na terenu. Ranije su me pitali novinari kako ćemo protiv Halanda, rekao sam im da imamo Jovetića i vidjeli ste

Bio je zadovoljan izdanjem Savića i Đurđevića. Ističe da su sudije imale „neki“ kriterijum koji nije za ovaj nivo takmičenja.

Stefan Savić je dirigovao odbranom, Đurđević odlično igrao iako je dobio dobre batine, a sudije su imale neki kriterijum koji nije za ovaj nivo takmičenja, istakao je selektor Crne Gore.

Radulović je kazao da kad se sve sabere Crna Gora je zasluženo došla do trijumfa.

Zadovoljilo me to što smo znali šta hoćemo i kako da igramo. Izašli smo visoko, neutralisali smo njihovu pas igru, na duge lopte smo dobro reagovali. Mi jesmo u pojedinim momentima bili na ivici, oni su imali nekoliko ‘otpadaka’ u šesnaestercu, imali smo i malo sreće, ali kada se sve sabere, bili smo mnogo bolji – istakao je Radulović.

Naredni rival „hrabrih sokola“ je Gibraltar. Meč se igra u subotu na stadionu pod Goricom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here