RASPRODAJA U ATLETIKU: Simeone precrtao sedam igrača, bivši igrač Intera blizu povratka u Seriju A

0

Lider La Lige Atletiko Madrid mogao bi na ljeto prodati šest do sedam fudbalera, među kojima i hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka (29) koji već neko vrijeme nije u planovima trenera Dijega Simeonea.

Prema tvrdnjama radio stanice „Cadena SER“, među fudbalerima koji bi mogli napustiti Atletiko su dvojica važnih, štoper Hoze Marija Himenez i veznjak Saul Nigez kao grupa igrača koji ne dobijaju veliku minutažu – Šime Vrsaljko, Lukas Toreira, Vitolo i Musa Dembele.

– Svaki od tih fudbalera ima svoju priču. To je logično kada je reč o Vrsaljku, Dembeleu ili Vitolu. Kada govorimo o Saulu, on je izgubio status nezamjenjivog igrača, pa ako stigne zadovoljavajuća ponuda, ne bi bilo iznenađenje da ode. Međutim, odlazak Himeneza mi se nikako ne uklapa, komentarisao je Atletikov bivši napadač Kiko Narvaez.

Vrsaljko se vratio nakon operacije koljena pa je ove sezone upisao u svega 10 nastupa. Ugovor mu uz to završava za malo više od godinu dana, 30. juna 2022. godine, pa ako klub želi zaraditi na njemu, treba ga prodati ovo ljeto jer će kasnije postati slobodan igrač.

Vrsaljkova tržišna vrijednost procjenjuje se na oko 8 miliona eura, a navodno je za njegove usluge zainteresovano nekoliko klubova iz italijanske Serije A u kojoj je hrvatski reprezentativac već nastupao u dresu Sasuola i Intera.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here