Sportska kladionica Meridian – više od 10 načina uplate!

22

Ono što izdvaja sportsku kladionicu Meridian od drugih je, između ostalog, i veliki broj depozitivnih i isplatnih metoda!

Pored širokog spektra sportova i velikog broja live događaja na dnevnom nivou, kao i bogate casino ponude, sportska kladionica Meridian se itekako izdvaja po raskošnim bonusima za svaki način uplaćivanja novčanih sredstava.

Ako još uvijek nemaš nalog, registruj se klikom na meridianbet.me i pokupi 5e bonusa i 200 besplatnih spinova!

Ne postoji radno vrijeme, u bilo koje doba dana i noći, uvijek možete izvršiti uplatu novčanih sredstava na Meridianov internet nalog, i to na sljedeće načine:

● Uplata putem banke/pošte — Jednostavan i brz način uplate koji vam donosi 5% bonusa od uplaćenog depozita.

● Uplata putem e-banking — Prednosti ovog načina uplate su svakako jednostavnost upotrebe i mogućnost pregleda i obavljanja svih transakcija bilo kada. Samo jednim klikom do uplate i ostvarujete pravo na 5% bonusa od uplaćenog depozita.

● Uplata putem Meridian agenata — Bezbjedna i beskontaktna uplata/isplata u svim gradovima u Crnoj Gori. Pozivom na broj za vaš grad, dobićete agenta i uspješno ugovoriti uplatu na vaš Meridianbet račun. Brojeve možete pronaći OVDJE.

● Uplata putem Mpos terminala — Jednostavan način uplate putem Mpos terminala na Tobacco S Press trafikama. Uplata putem mPOS terminala ti donosi 10% bonusa od uplaćenog depozita.

● Uplata putem MeridianPay-a — novi način uplate koju možete da izvršite na Tobacco S Press trafikama. Uplaćeni depozit odmah prelazi na vaš keš račun i raspoloživ je za odigravanje bogate ponude na Meridianovom sajtu. Na uplatu koju izvršite preko MeridianPay-a, osvajate 10% bonusa od uplaćenog depozita. Lokacije Tobacco S Press trafika možete pronaći OVDJE.

● Direktna uplata karticom (visa, master, maestro, diners) — Najbezbjedniji način uplate, bez provizije, bilo kada. Nakon što odaberete ovaj način uplate, potrebno je unijeti podatke sa kartice kao i vaše lične podatke, kako bi uplata bila uspješno završena

● Uplata putem J&A terminala — Lokacije J&A platnih terminala možete pronaći OVDJE.

● Uplata putem Skrill/Netellera — Online plaćanje i prijem novca. Ovaj način uplate/isplate karakteriše visok stepen sigurnosti sredstava i ličnih podataka korisnika.

● Uplata putem Paysafe Gold vaučera — Sigurna i instantna onlajn uplata. Paysafe Card vaučera, kao i upustvo za uplatu možete pronaći OVDJE.

● Uplata u bilo kojoj kladionici — Dobri, stari i neprikosnoveni način uplate. Uplata na osnovu broja vašeg računa sa sajta

Svaki od ovih načina uplate karakteriše, prije svega, visok stepen sigurnosti i zaštite sredstava i ličnih podataka korisnika.

Isplata sredstava sa keš računa vrši se istim putem na koji je izvršena uplata — dobitak se može unovčiti na način na koji ste izvršili uplatu depozita.

22 COMMENTS

  1. Koriatim razne nacine zbog promocija da bih h svakoj ucestvovao kad ne mogu proci tiket da bar nesto na promocije osvojim

  2. Ranije sam stalno uplacivao u kladionicu a sada samo preko agenta… ne cimam se da idem do kladionice vec agent dodje na kucnu adresu

  3. MeridianPay je favorit samo zato sto trafika ima svuda.. prije toga naravno samo kladionica , ali s vremenom sve prelazi na internet, pa sam i ja postao moderan.

  4. J&A terminali su nezamjenljivi. Sam sve obavim bez cimanja bilo koga…samo je steta sto odavno nisu stavili neku nagradnu igru preko toga.

  5. Ima mnogo nacina da se uplati, takoreci za svakog po nesto. Meni je uplata preko agenta zakon. Ne mijenjam je.

  6. Stavrno ima dosta nacina za uplatu, ja nekako kako stignem ili ako sam u prolazu na kiosk, ili zovnem agenta od velike su pomoci

  7. MPay je moj uglavnom najcesci nacin uplate, nekada i zovnem agenta ali svakako imam dosta nacina i nikad ne brinem

  8. Ja samo u kladionici uplacujem i nekad preko agenta ako ne mogu stici.. Ako krenem sa banke skidat nidje sam

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here