Ronaldov apsolutni record

0

Kristijano Ronaldo će na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj obilježiti jedinstveni jubilej – 20 godina od debija za reprezentaciju Portugala!

Baš na prvenstvu Evrope u Portugalu 2004. godine pojavio se tada 19. godišnji Kristijano Ronaldo u dresu sa brojem 17 (sedmicu je nosio Luis Figo), a dvije decenije kasnije oboriće i još jedan rekord jer će postati jedini fudbaler koji je ućestvovao na čak šest EURA.

Ovaj impresivni niz učešća svjedoči o njegovoj izvanrednoj dugovečnosti i konstantnom vrhunskom nivou igre. Ronaldo sa šampionata Evrope ima titulu prvaka iz 2016. godine, kao i srebro iz 2004. godine.

Njegov doprinos reprezentaciji tokom ovih godina uključuje brojne ključne golove i vođenje tima kao kapiten, učvršćujući njegov status jedne od najvećih fudbalskih legendi.

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku!

Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian danas i postanite dio fudbalske istorije, jer uz nas, svaki meč postaje nezaboravan doživljaj

Ukoliko nemaš nalog, registruj se i u startu uživaj bez rizika. Bez ikakvih uslova, Meridianbet ti poklanja čak 50€ + 1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse!!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here