SofaScore: Bakić izabran u idealni tim Super lige Grčke

0

Sezona u evropskim nacionalnim prvenstvima je završena, a širom kontinenta poznati su novi šampioni, timovi koji će se naredne sezone nadmetati u evropskim takmičenjima, kao i oni koji su ispali u niže rangove.

Među zapaženim pojedincima našao se i crnogorski vezista, Marko Bakić, koji je svojim izvanrednim nastupima u grčkoj Super ligi zaslužio mjesto u idealnom timu lige.

Igrač OFI-a se istakao na poziciji zadnjeg veznog, đe je tokom sezone ostvario impresivnu prosječnu ocjenu od 7.18. Bakić je na terenu proveo 27 mečeva, od čega je u 20 bio starter, i tokom tih nastupa postigao četiri gola te zabilježio dvije asistencije.

Njegova statistika takođe pokazuje visok nivo tehničke preciznosti i igračke inteligencije, s prosječno 36,7 dodavanja po utakmici, od kojih je 22,6 bilo usmereno ka naprijed, uz izuzetan procenat preciznosti od 85 odsto.

Ovakvi rezultati ne samo da potvrđuju njegov kvalitet, već i njegov značajan doprinos timu, što ga je s pravom pozicioniralo među najbolje igrače lige.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here