“Savez klubove gleda kao biračko tijelo, za Bokelj se čekalo zbog Dejana Ognjanovića”

0

Gostujući na Gradskoj TV sportski direktor FK Savo Barac kazao je da FSCG funkcioniše po političkom modelu, te da nije nijedan pojedinac kriv za stanje u našem fudbalu ipak smatra da je FSCG glavni i odgovorni za loše stvari koje se događaju.

Stanje u fudbalu našem je sve gore i gore. Ne možemo kriviti samo nekoga ko je na vrh, svi smo zajedno krivi, a najveći krivac je ovaj koji je ovo napravio, a to je organizacija u FSCG. Da bi izašli iz ovoga moramo svi da sjednemo da vidimo što je najbolji način, ali ne na ovakav način kako oni to nama prezentuju – da sjednu oni, a mi da slušamo njihovu tematiku. Moje mišljenje je tamo ti ljudi koji rade nemaju sposobnost jer da imaju ne bi došlo do ovoga – kazao je Barac.

On smatra da klubovi doprinose da stanje bude bolje, a Savez da bude gore.

Savez klubove gleda kao glasačko tijelo. Oni ne gledaju da ove stvari presječu nego ovi će možda glasat za mene. To je suština, sve u našem društvu je tako. Igrač Koma je nakon incidenta u Kotoru odmah kažnjen, a za Bokelj se čekalo jer je Dejan Ognjanović potpredsjednik FSCG. Jedan čovjek sujetno odlučuje o svima nama što će da se dešava u fudbalu. Mi doprinosimo da je sve bolje i bolje, a oni da je sve gore i gore – zaključio je on.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here