Stevović: IO FSCG je politička grupacija, bivšoj vlasti je bilo važno da dođu da se slikavaju

1

Trener FK Adria Predrag Stevović je u emisiji “Sportski petak” na Gradskoj TV kazao da je uplitanje politike jedan od velikih problema sa kojima se suočavaju fudbal, ali i sport uopšte.

Kod nas se sve gleda kroz nepotizam. Ko je kome kum, prijatelj, ko je koja politička partija, da li je podoban, da li je nepodoban. Nažalost u Crnoj Gori FSCG je nadležan nad svim, nijesu klubovi organizatri utakmica. Oni moraju da naprave sistem rada i kriterijume, a toga nema i tu se sporimo – rekao je Stevović.

On je pomenuo i činjenicu da u organima koji upravljaju regijama sjede ljudi koji nemaju neke velike veze sa fudbalom.

Bivšoj vlasti je bilo važno da dođu da se slikavaju. Daju se pare, naprave se tereni. To imate na Cetinju, u Kolašin, u Mojkovac. Izvršni odbor FSCG je politička grupacija. Vi dva najveća kluba Budućnost i Sutjeska nemaju člana u IO FSCG. Možete zamisliti tu degradaciju struke. Ali zato imate struktura iz bivše vlasti kao u Sjevernoj regiji predsjednik OO DPS Berana gospodin Došljak je predsjednikm Sjeverne regije, bio je kandidat pokojni Vučeljić koji je takođe DPS. Zar nije bilo fudalskih radnika za te neke stvari – pita se Stevović.

1 Komentar

  1. ova je bolja sad u svaki klub su uvalili litijase bez ikvakog kredibiliteta veze sa fudbalom nemaju dovode i trenere sa litijaskom diplomom nemaju ni iskustva igrackog .zato su sluge navijaca i ne smiju se cut od njih a i ti stevovicu si kredibilan strucnjak kao i litijasi do juce si se liza i sa ovim bivsim.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here