Savić poželio sreću lavicama

0

Dvije crnogorske reprezentacije igraju danas u Ljubljani – fudbaleri će odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici sa Slovenijom (15h), dok se rukometašice sa Francuskom bore za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu (17:45h).

Nastupe naših državnih selekcija prate snažne emocije. Selektorka lavica Bojana Popović slavi 43. rođendan, a kapitenka Jovanka Radičević spremna je za svoj posljednji ples u opremi nacionalnog tima.

Čelnici dva Saveza organizovali su svečanost u hotelu “Austrija Trend”, gdje je lider hrabrih sokola Stefan Savić, poželio sreću rukometašicama, uz poklon za Joku, kojoj je predao dres sa potpisima svih saigrača.

FOTO: Davor Kažić

– Ponosni smo na sve što se postigle na ovom Evropskom prvenstvu. Iskreno vjerujem da ćete osvojiti bronzanu medalju, jer ste to zaslužile. Čestitam Jovanki na impresivnoj karijeri. Svojim nastupima u dresu reprezentacije poslala si poruka svima u Crnoj Gori kako sportisa treba da se odnosi prema dresu sa nacionalnim grbom. Uzdignuta čela možeš da napustiš svoje jato – rekao je Savić.

Radičević je izabrana u idealni tim rukometnog prvenstva.

– Srce mi je puno kada vidim ove slike, mi smo familija. Vjerujem da ćete nam biti osmi igrač na putu do medalja. Veliko hvala svima – poručila je Jovanka.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here