Test koji može da ponudi smjernice U21 reprezentacije

0

Tri dana nakon poraza od Slovenije (1:0) u prijateljskom meču odigranom na ,,DG areni“, mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore imaće novi test – rival je Albanija danas (13) pod Goricom.

Biće to prilika da ,,crveni“ ostave bolji utisak nego protiv Slovenije.

Duel u Lješkopolju odlučen je praktično na startu utakmice. Nakon prekida sa desne strane u petom minutu, lopta se odbila do Aljaža Antolina, koji je bio precizan udarcem sa dvadesetak metara.

“Poremetio nas je taj rano primljeni gol. Ipak, uspjeli smo da stvorimo nekoliko šansi. Generalno, ofanziva je dosta dobro izgledala, dok smo u defanzivi morali mnogo bolje, vidjelo se i koliko nam nedostaje nekoliko važnih igrača. Nadam se da ćemo uspjeti da se popravimo u utakmici sa Albanijom”, kazao je selektor Miodrag Vukotić.

Crnogorski selektor u tom meču šansu je pružio svim igračima, a ,,crveni“ su samo na momente djelovali očekivano.

I pored nekoliko šansi, prije svih Janjića, Radulovića i Vukovića, Crna Gora nije mogla do gola. Danas protiv Albanije šansa je da se popravi utisak.

“Neće biti lako, ali svakako da očekujemo da prikažemo još više i da budemo konkretniji u napadu. Sigurno da će nam novi test dobro doći i nadam se da ćemo ovaj meč iskoristiti na pravi način. Svaki meč za nacionalni tim je poseban motiv i sada nakon poraza od Slovenije vjerujem da ćemo i rezultatski bolje proći”, naglasio je ofanzivac Dečića Andrej Bajović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here