Savić: Srećan sam dok sam u reprezentaciji, radujem se susretu sa Oblakom

0
FOTO: FSCG

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stefan Savić nada se dobrom rezultatu u posljednjoj utakmici u tekućoj godini.

“Hrabri sokoli” sjutra u Ljubljani, u prijateljskom meču, gostuju Sloveniji.

– Još jedna provjera, posljednja pred start kvalifikacija. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Selektor će pružiti šansu igračima koji nijesu igrali mnogo ranije, ali ćemo učiniti sve da se domognemo dobrog rezultata, rekao je naš kapiten.

Naredni rival je, prema riječima Savića, kvalitetna selekcija koja ima nekoliko veoma talentovanih i dobrih igrača.

– Radio je stručni štab analizu, mi ćemo vidjeti detalje. Znamo da su odigrali kvalitetno, mada je i Rumunija promašila dobre šanse, samim tim što su pobijedili u gostima radi se o kvalitetnoj reprezentaciji. Šeško je talentovan u fokusu je javnosti, tu je moj saigrač Oblak, kao i mnogo kvalitetnih igrača, kaže kapiten.

foto: FSCG

Po prvi put u reprezentativnoj karijeri Savić će igrati protiv Jana Oblaka, fenomenalnog čuvara mreže Slovanačke reprezentacije sa kojim dijeli svlačionicu u Madridu.

– Prvi put igramo jedan protiv drugog. Radujemo se susretu. Tokom tih 90 minuta nećemo biti tako dobri na terenu, kao što smo van njega. Odmah sam dobio poruku od njega i poručio sam mu da se spremi za našu utakmicu.

Na kraju Savić je još jedom istakao koliko ga raduje svaki nastup u reprezentaciji.

– Uvijek sam rapoložen kad sam u reprezentaciji. Žao mi je što sam propustio Ligu nacija, ali to je sport. Pogotovo u današnejm ritmu, kada se igra na svaka tri dana, postoji veliki rizik od povreda. Srećan sam dok sam u reprezentaciji i tako će biti uvijek dok budem nosio dres, zaključio je Savić.

Utakmica Slovenija – Crna Gora igra se u nedjelju, 20. novembra 2022. godine na stadionu„Stožice“ sa početkom u 15:00 časova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here