Savićević komentarisao naredne mečeve sa Srbijom

0

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević nada se da će utakmice protiv Srbije, u kvalifikacijama za EP, proći u najboljem redu.

Crna Gora će dočekati “orlove” 27. marta “pod Goricom”.

Igraćemo u martu međusobno u Ligi nacija. Igrali smo već jednom protiv Srbije. Samo da to bude s’ anđelima’ i da prođe OK. Srbija je favorit u toj grupi. Ali bio je i Brazil favorit na Mundijalu, pa nije osvojio. Fudbal je zato interesantan. Ko je mogao da predvidi da će Maroko igrati polufinale? Iskreno, ja sam se i zbog naših utakmica želio da Srbija napravi što bolje rezultate u Kataru jer bi onda bili opušteniji u martu i mogli bismo da ih iznenadimo. Da su ovdje napravili uspjeh, onda bi u Srbiji bile lovorike i možda bi se uspavali… A sad će opet od prve utakmice da uđu 100 odsto i da se vade zbog Mundijala. Ovo za nas i nije dobro”, poručio je Savićević za Mozzartsport.

Genije ne očekuje da će doći do promjene na mjestu selektora u Srbiji.

Mislim da će Piksi ostati. Ne vidim razlog da tako ne bude. Pa ima i ugovor još dvije godine. Da su mu svi bili igrači bili zdravi i spremni, pa da mu čovjek nešto i zamjeri. Ali ovako… Ekipa mu je bila rovita i nespremna. Piksi treba da ostane selektor i ne vidim ništa sporno“, zaključio je Savićević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here