Savićević: Naprijed Crna Goro!

0

Crnogorska fudbalska reprezentacija će sjutra u Podgorici ugostiti selekciju Irana u prijateljskom meču.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević je kazao da mu je velika čast što će na kraju takmičarske sezone Crna Gora ugostiti najbolje selekcije Irana i Jermenije.

Velika mi je čast što ćemo narednih dana, na kraju takmičarske sezone, ugostiti najbolje selekcije Irana i Jermenije. Pred nama su dvije vrele junske noći, tokom kojih će se “hrabri sokoli” potruditi da prikažu vrhunske predstave na najvećem crnogorskom stadionu i dodatno ugriju srca svih naših navijača. Siguran sam da će naši prijatelji iz dvije udaljene zemlje uživati u lijepom ambijentu, pravoj fudbalskoj atmosferi i svim ljepotama naše zemlje– kazao je Savićević.

On smatra da će meč sa Iranom biti pravi test uoči meča sa Jermenijom.

Duel sa Iranom,  najbolje rangiranom selekcijom Azije, kontinenta koji je u nevjerovatnoj fudbalskoj ekspanziji, biće pravi test uoči duela sa Jermenijom u kvalifikacijama. Iranci su posljednjih godina bilježili odlične rezultate, učestvovali u završnici posljednjeg SP i siguran sam da će imati šta da pokažu u duelu sa “hrabrim sokolima”  – kaže Savićević.

Genije se nada da će Crna Gora uz pomoć navijača protiv Jermenije biti na visini zadatka!

Nakon zagrijavanja kroz prijateljsku utakmicu, našu selekciju očekuje veoma važan duel sa Jermenijom , nepredvidivom selekcijom punom kvalitetnih i talentovanih pojedinaca. Duel odigran u Jerevanu donio je pregršt golova i uzbuđenja, pokazao da oba tima imaju ogroman napadački potencijal i želju za pobjedom. Vjerujem da će u Podgorici, nošeni podrškom fantastičnih navijača, “hrabri sokoli” još jednom biti na visini zadatka – zaključio je Savićević.