Sekretar Zete podnio ostavku

1

Dugogodišnji sekretar i Izvršni direktor fudbalskog kluba Zeta Vladimir Šišević podnio je ostavku na toj poziciji.

Šišević je u izjavi za Dan istakao da podnosi neopozivu ostavku te da će biti u klubu dok se ne završi procedura oko prelaska prvog šampiona Crne Gore u vlasništvo opštine Zeta.

On je istakao da snosi dio krivice za dugogodišnje posrtanje kluba.

Obzirom da snosim dio krivice za dugogodišnje posrtanje Fudbalskog kluba Zeta, želim da saopštim javnosti da podnosim ostavku na mjesto Izvršnog direktora i sekretara kluba. Tu ću biti dok se završi procedura oko prelaska vlasništva kluba na opštinu – rekao je Šišević za Dan.

Podsjećamo, Zeta je već nekoliko godina u problemima. Zećani su 2020. godine ispali iz Prve CFL, nakon toga je uslijedio strmoglav pad iz 2.CFL u 3.CFL. Prošle sezone su osvojili prvo mjesto u UK FSCG Centar, igrali baraž za popunu 2.CFL kroz koji su obezbijedili plasman u viši rang.

Međutim, jučerašnja odluka FSCG o izbacivanju Golubovčana u niži rang, zbog sumnjive utakmice protiv Budve u baražu ovaj klub stavlja u veoma tešku situaciju.

1 Komentar

  1. Nije podnio ostavku “na toj poziciji”, nego “NA TU POZICIJU”! Vi ste novinari i makar elementarno morate poznavati osnovna jezička pravila. A, padeži spadaju u to!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here