Seminar za produženje UEFA „B“,“A“ i „Pro“ licenci

0

Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore obavještava sve kandidate kojima u decembru 2016. godine ističe rok važenja UEFA „B“, UEFA „A“ i UEFA „Pro“ licence da će se tokom ovog mjeseca održati seminari za produženje istih.

FSCG

Seminar za produženje validnosti UEFA „B“ licenci održaće se 23. i 24. decembra u hotelu „Palma“ u Tivtu. Kandidati su obavezni da se prijave u hotel do početka seminara koji je zakazan za petak, 23. decembra u 10 časova.

Treneri su dužni uplatiti kotizaciju u iznisu od 50 eura na žiro račun Centra za edukaciju trenera FSCG 525-275-92 za učešće na seminaru i izradu nove UEFA “B” licence koja će biti produžena naredne tri godine. Treneri su obavezni da prilikom prijavljivanja na seminar dostave dokaz o uplati kotizacije.

Seminar za produženje UEFA „A“ i UEFA „Pro“ licence održaće se 17. i 18. decembra u Kući fudbala u Podgorici. Radni dan će trajati od 9.00 – 15.00 časova.

Treneri su dužni uplatiti kotizaciju za UEFA „A“ licencu u iznosu od 100 eura, a za UEFA “Pro” licencu 150 eura na žiro računu Centra za edukaciju trenera FSCG 525-275-92 za učešće na seminaru i izradu nove UEFA “A” licence i UEFA “Pro” licence koja će biti produžena naredne tri godine. Treneri su obavezni da prilikom prijavljivanja na seminar dostave dokaz o uplati kotizacije.