Home Evropski fudbal Sinišina Bolonja i u poslednjem kolu na golove!

Sinišina Bolonja i u poslednjem kolu na golove!

45
Sinišina Bolonja i u poslednjem kolu na golove!

Bolonja u okvoru poslednjeg 38. kola Serije A dočekuje Torina na stadionu „Renato Dall’Ara“ od 20:45h. 

 

Meridian te časti sa 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova BEZ USLOVA. Sve što je potrebno je da se registruješ OVDJE

 

Bolonja predvođenja Sinišom Mihajlovićem igra prelijep i veoma ofanzivan fudbal. Vodi se politikom Atalatne i sa obzirom na igrački kadar veoma uspješno sprovode to u djelo. Danas dočekuje Torino koji nema pobjedu u gostima od januara ove godine,tačnije imaju devet poraza u deset mečeva na gostovanjima. Takav ishod prethodnih mečeva kao i dobra igra Bolonje doveli su do situacije da je Meridian postavio Bolonju za favorita po kvoti 2.20. Veoma lako mogu doći do pobjede. 

 

Imajući u vidu da je prvi meč završen u korist Torina i to sa samo 1:0,teško da ovaj može proći bez golova Bolonje. Da postignu gol u oba poluvremena D1+1 Meridian nudi kvotu 2.36 dok je za tri gola Bolonje D3+ ponudio sjajnu kvotu 2.98. 

 

Meridianova igra na tačan rezultat bilo kada je veoma popularna. Kako ovjde vidimo da Bolonja juri rezultat tako predlažemo igru tačan rezultat bilo kada 2:0 po sjajnij kvoti 3.48 u Meridianu. Ukoliko mislite da može biti 3:0 u jednom dijelu susreta Meridian vam nudi fenimenalnu kvotu 7.40. 

 

Za još informacija iz svijeta sporta i klađenja posjetite portal meridianbetsport.me!

 

45 COMMENTS